söndag 9 mars 2014

Nya möten

Nya lukter

För ca två veckor sedan, på barnens sportlov, träffade katterna familjens farmor och farfar.  Katterna fotades och lektes med, själv var jag på jobbet. Farmor & farfar har en hund som heter Snobben, men han fick vänta i bilen.Kissarna tyckte att nykomlingarna var helt OK även om de luktade hund!

Kort besök

Efter att barnen varit på skidresa  i sällskap med storebror (23 år) över dagen och med skolan, så fick kissarna även träffa honom. Storebrorsan är pälsdjursallergiker med astma och han stannade någon timme bara eftersom det var sent på en vardag. Fantastiskt nog så kände han inte av sin allergi efter besöket!
Det känns mycket bra att veta att han kan hälsa på utan att bli sjuk.

Spännande skor

Idag fick missarna slutligen träffa storebror som precis fyllt 21 år. Han kom från sin pappas hus där de bor två stycken hundar och därför förde han med sig lite spännande dofter. Särskilt på skorna!
Katterna är inte alls rädda för nya människor. De kommer fram och nosar på dem och beter sig sedan precis som vanligt.

1 månad - 1 kg

Idag var det dags för vägning igen, som varje söndag.
Grabbarna katt växer så det knakar utan att vara tjocka. De har nu bott hos oss drygt en månad och har båda gått upp drygt ett kilo. Radagast har passerat 3 kg och Dubblo kommer strax därefter med 2,8 kg, fast de bara är 18 veckor (4 månader) gamla! Dubblo verkar ha vuxit på längden, det märks särskilt när han sovit och ligger och sträcker på sig. Han påminner då om en banan till formen ...

Foto


Bröderna katt
Bokhylla med ett par svansar!!!

Video




/Helene

Inga kommentarer: