söndag 23 februari 2014

Påbyggnad

Nedfart

I lördags var det dags att bygga vidare på katternas gångvägar runt i rummet.
Vi avslutade den senaste hyllan med en nedfart till fönsterbrädan på framsidan. Det blev riktigt bra. Brädan syns inte så mycket inifrån rummet eftersom den går ned bakom gardinen. Vi klädde även den som alla andra brädor/hyllor med sk. nålfilt (heltäckningsmatta) så att kissarna ska få fäste med tassarna.
Naturligtvis ville de vara med och ha koll! Dubblo försökte gå upp för brädan utan matta, men det gick inte alls, han halkade sakta tillbaka ned. Då var det roligare att leka med mattbitarna som blev över.



Sjuk

Eftersom vi dras med denna eviga förkylning som inte vill släppa taget så har det varit en ganska lugn helg. Mycket vila förutom de viktiga vanliga göromålen!
Nu på eftermiddagen vägde jag Dubblo och Radagast som varje söndag. Eftersom vi nu har kontrollerat deras intag av mat för att förhindra dåliga magar så har de inte rusat upp i vikt. Vilket känns rätt bra! Vi vill ju inte ha ett par katter som ser ut som katten Gustav!


Bombadill "Dubblo" väger nu vid 16 veckor 2420gram och Radagast väger 2600 gram. De ser mycket fina ut och är pigga och glada och busiga som ni säkert ser på filmerna.

Sportlov

Barnen har nu lov en vecka så kissarna får mycket sällskap.
Dotter har fått i uppgift att fota och filma. Hon brukar lyckas bra med det så jag har stora förhoppningar om fina och roliga bilder/filmer.


/Helene

Inga kommentarer: